Percy Jackson: Zloděj blesku

Tady si vytvoř téma na jakýkoliv film, který souvisí s RPG a fantasy

Moderátor: kraxon

Příspěvekod Fern » 06 pro 2009, 16:53

Režie: Chris Columbus
Hrají: Logan Lerman, Rosario Dawson, Uma Thurman, Pierce Brosnan, Sean Bean, Catherine Keener, Steve Coogan, Kevin McKidd, Melina Kanakaredes, Erica Cerra, Brandon T. Jackson, Joe Pantoliano

Bohové Olympu žijí i ve 21. století. Mohou se zamilovat do smrtelníků a mít s nimi děti, které se mohou stát velkými hrdiny. Většinu z nich však potká strašný osud v rukou netvorů. Pouze několik málo z těchto dětí se dozví o své totožnosti ,,Polobohů´´. Děti jsou umístěny na ostrov, kde je připravují na jejich osud. Jedním z nich je i Perseus "Percy" Jackson. Dvanáctiletý chlapec, poloviční syn Poseidona. Ten zpočátku neví nic o jeho osudu. Nevěří magickým příhodám, které se kolem něj dějí. Percy se musí s pomocí Grovera Underwooda (syna Herma) a Annabeth Chaseové (dcery Athény) vydat na cestu napříč Spojenými státy. Během této cesty čelí mnoha mytologickým nepřátelům, pevně odhodlán je zastavit. (machrus)

Poměrně povedený trailer:

http://www.orberis.cz - Fantasy portál o všem co jste chtěli vědět, ale báli jste se zeptat...
Fern
Administrátor

Re: Percy Jackson: Zloděj blesku

Příspěvekod kraxon » 15 úno 2010, 17:03

Asi na to v sobotu vyrazím,tak uvidíme-snad to bude lepší než "umuckaný" HP-6 :lol:
Každý člověk musí být denně aspoň chvíli blázen,jinak by se zbláznil...
kraxon

Příspěvekod Návštěvník » 21 úno 2010, 19:16

Jo-bylo to o hodně lepší než HP6. Vzhledem k věku hrdinů filmu+cílové skupině jsem se trochu bál,že to dopadne jako HP6,čili "Beverley Hills" ve fantasy kabátě. Zbytečné obavy-naopak mě čekaly 2 hodiny velmi slušné zábavy bez hluchých míst,výborného vizuálu ( Příšerky z antických bájí nemají chybu a podsvětí-i když stylizované spíše do podoby křesťanského pojetí pekla-je pastvou pro oči. A Hádes coby čtyřmetrová ohnivá rohatá potvora je k pomilování :D ). Důležité epizodní role obsazené hvězdami (Pierce "OO7" Brosnan,Sean "Boromir" Bean či Uma Thurman),které natáčení evidentně bavilo. Mladí herci nezůstali pozadu. Obavy poněkud vzbuzující kombinace "řecké báje x současné USA" kupodivu docela funguje takže jsem z kina odcházel spokojen-hodnocení 75/100 ;)
Návštěvník

Příspěvekod kraxon » 21 úno 2010, 19:22

Předchozí příspěvek jsem psal já, takže nevím proč jsem "Návštěvník"-navíc jsem ho coby moderátor musel sám sobě schválit,asi mě to během datlování příspěvku samo od sebe odhlásilo...Docela úsměvné... :D
Každý člověk musí být denně aspoň chvíli blázen,jinak by se zbláznil...
kraxon

Příspěvekod Fern » 06 bře 2010, 11:18

:-) takže předpokládám, že to stojí za to.. Mno uvidíme jestli se mi to bude líbit..:-) tak nějak moc tyto typy fantasy nemusím. Jak tam není Beowulf, nebo Conan tak nic pro mě :-D Ale určitě to zkouknu...
http://www.orberis.cz - Fantasy portál o všem co jste chtěli vědět, ale báli jste se zeptat...
Fern
Administrátor

Příspěvekod netlink » 22 kvě 2010, 12:12

díky, těším se ...
Hledáte : škoda octavia, autobazar, vw golf, škoda, - vše naleznete na portálu aaaauto.cz
netlink

Zpět na Fantasy filmy